HOTEL

SZOBÁK

Hotelünk 15 egyenként 18 m2-es kétágyas és 5 egyenként 24 m2-es kétágyas, pótágyazható szobával rendelkezik, így összesen 45 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőségünk. A modern és minőségi bútorzatú szobák mindegyike falfűtéssel-hűtéssel (légkondicionált) rendelkezik, WC-vel, zuhanyzóval, LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel ellátott. Emeleti szobáinkhoz balkon tartozik, egyes földszinti szobáinkban mozgáskorlátozottakat is tudunk fogadni.

Read more

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Megközelíthetőség: Információ autóval, vonattal vagy busszal érkezőknek!

Read more

RÓLUNK

Szállodánk a Balaton északi partján Balatonfüreden található, abban a városban ahol randevút ad egymásnak a múlt és a jelen. Mediterrán klímája, történelmi gyökerei, gyógyforrásai, kiváló borai, dinamikus fejlődése az ország legsikeresebb településévé emelte. A 2015-ben nyíló HOTEL Pallone kiváló választás a balatoni pihenés szerelmeseinek éppúgy, mint az aktív sport kedvelőinek. A vízparttól és a strandtól mindössze 100 méterre...

Read more

SZOLGÁLTATÁSAINK

Amit szobaáraink tartalmaznak és térítés ellenében elérhető szolgáltatásaink.

Read more

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Kedves Vendégeink! Mi a HOTEL Pallone -ban tudásunk legjavával próbálunk Vendégeink rendelkezésére állni, pihenését szolgálni. Az alábbiakban felsorolt információkkal kívánunk Önöknek segítséget nyújtani, hogy a nálunk eltöltött idő gondtalanul teljék. A Házirend a szállodánkban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik, kérjük segítség munkánkat azzal, hogy azt tudomásul veszik és betartják.

Read more

VENDÉGKÖNYV

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Read more