SZOBÁK

KÉTSZEMÉLYES SZOBA

Apano (9)   Kétszemélyes földszinti szobáink 18, illetve 24 négyzetméter alapterületűek. A modern és kényelmes bútorzattal ellátott szobákhoz saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az alapfelszereltség része az LCD TV, a falfűtés-falhűtés (légkondicionálás),  az ingyenes wi-fi és a hűtőszekrény. A 24 négyzetméter alapterületű szobáink pótágyazhatóak, ennek feltételeiről kérdezze értékesítő kollégáinkat. A szobák mindegyikében  2 db 200 cm x 90 cm-es ágy található. 

KÉTSZEMÉLYES SZOBA BALKONNAL

Apano (10)   Emeleti szobáink mindegyike balkonnal rendelkezik. A 18 illetve 24 négyzetméteres kétszemélyes, pótágyazható szobákhoz külön WC és zuhanyzó tartozik . A kényelmes és modern bútorzatú szobák mindegyikének alapfelszereltsége az LCD TV, a falfűtés-falhűtés (légkondicionálás), az ingyenes wi-fi és a hűtőszekrény. Ezen szobatípusok között található 2 db családi szoba is, melyek igény esetén összenyithatóak.  A szobák mindegyikében  2 db 200 cm x 90 cm-es ágy található. 

AKADÁLYMENTESÍTETT SZOBA

Apano (8)   Egyes földszinti szobáink részben akadálymentesítettek. A 24 négyzetméter alapterületű szobák azok ajtói és a hozzájuk tartozó fürdőszobák is úgy lettek kialakítva, hogy mozgáskorlátozott vendégeink  elférjenek akár tolókocsival is és segítséggel kényelmesen használhassák. A modern és kényelmes bútorzattal ellátott szobák
mindegyikének alapfelszereltsége az LCD TV, a falfűtés-falhűtés (légkondicionálás), az ingyenes wi-fi és a hűtőszekrény. A szobában található ágyak ( 2 db ) 200 cm x 90 cm méretűek.