RÓLUNK

Szállodánk Balatonfüreden található,  a városban ahol randevút ad egymásnak a múlt és a jelen. Mediterrán klímája, történelmi gyökerei, gyógyforrásai, kiváló borai, dinamikus fejlődése az ország egyik legsikeresebb településévé emelte.  A 2015-ben nyitott hotel kiváló választás a balatoni pihenés szerelmeseinek éppúgy, mint az aktív sport kedvelőinek. A vendégeink által kedvezményesen látogatható Füred kemping strandja és az Annagora Aquapark  is csak mindössze 100 méterre található. A városközpont, a pályaudvar és a Tagore sétány pedig már 15 perc sétával elérhető. Pár lépés innen a kerékpárút, a Marina Center bevásárló központ és a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ is, ahol egész évben lehetőség nyílik színházi előadások, 3D mozifilmek megtekintésére és amely számos nemzetközi és országos nagy rendezvénynek, sporteseménynek ad otthont.

Futball klubok figyelmébe! A Hotel Pallone  illetve Utánpótlás Rehabilitációs és Rekreációs Centrum a városi  Futball Club első osztályú élőfüves és villanyvilágítással rendelkező műfüves labdarúgó pályáinak közvetlen szomszédságában fekszik. Kiválóan alkalmas ezért, edzőtáborok elszállásolására. Várjuk utánpótlás csapatok jelentkezését illetve szabad férőhelyek függvényében felnőtt csapatokét is!


Apano (2)

Hotelünk 15 egyenként 18 m2-es kétágyas és 5 egyenként 24 m2-es kétágyas, pótágyazható szobával rendelkezik, így összesen 45 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőségünk.
A modern és minőségi bútorzatú szobák mindegyike falfűtéssel-hűtéssel (légkondicionált) rendelkezik, WC-vel, zuhanyzóval, LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel ellátott. Emeleti szobáinkhoz balkon tartozik, egyes földszinti szobáinkban mozgáskorlátozottakat is tudunk fogadni.