FIZETÉS ÉS LEMONDÁS

A foglalás véglegesítése a recepció által küldött visszaigazolás ( esetleg a megadott összegű foglaló 8 napon belüli befizetése ) után történik meg. A foglaló fizethető átutalással, a helyszínen készpénzben és bankkártyával  illetve SZÉP kártyás előreutalással. 

A fennmaradó összeg a helyszínen kerül rendezésre készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H SZÉP kártyát is elfogadunk.)

SZÉP kártyával utalt összeget, előleget visszatéríteni nem áll módunkban, azt a szállodai szolgáltatás igénybevételére lehet csak felhasználni (lemondás esetén, az adott évben).

Az üdülőhelyi díj nem fizethető SZÉP kártyával.

A szálloda által elfogadott pénznemek a magyar forint (HUF) és az euro (EUR).

A kért foglaló be nem fizetése nem menti fel a vendéget a lemondási feltételek alól. A foglaló befizetése után kötbérmentes lemondás nem lehetséges. Lemondás esetén a foglalót kötbérként számítjuk fel, mely az adott évben még lelakható.
Helyszínen történő éjcsökkentés, lemondás vagy meg nem érkezés esetén a foglalás teljes összege kötbérként felszámításra kerül.

Bankszámlaszámunk: 11748069-20034106

IBAN:HU3711748069-20034106-00000000

SWIFT:OTPVHUHB

ÁLTALÁNOS KÖTBÉRFELTÉTELEINK: Érkezés előtti 14. napig kötbérmentes azaz 0 Ft, 14-7 nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatások 25 %-a, 6-3 nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatás 50%-a, 2-0 nappal érkezés előtt a megrendelt szolgáltatás 75%-a, érkezés napja előtti 48 órán belül a megrendelt szolgáltatás 100%-a fizetendő. ( az ettől eltérő lemondási feltételeket visszaigazolásunkban külön megadjuk.)